Nu se accepta comentarii rasiste pe acest blog! Toate animalele, indiferent de rasa si provenienta sunt fiinte divine si cu drepturi depline!

Semnat: Blanca, Sonia, Crissy, Alice si Stio. Invitati speciali: Bruna, Dragon, Wendy, Mira, Erin

joi, 10 iunie 2010

Despre mancare...

Contrar asteptarilor, pe acest blog exista si o sectiune pentru ne-pisici.

Iar locul de cinste il ocupa o catea. Adica un fel de pisica mai mare. Sora si mama noastra adoptiva, Bruna.

Ne este de mare ajutor, mai ales cand ni se termina mancarea noastra si putem merge sa o mancam pe a ei. Desi uneori se supara, iar de cele mai multe ori o termina ea pe a noastra. Nu voi intelege niciodata de ce oamenii s-au chinuit sa imparta mancarea in: 1) pentru pisici, 2) pentru caini si 3) pentru oameni. Pentru noi exista doar doua mari categorii: mancarea care ne place si cea pe care o dam cu draga inima dusmanilor. Mancarea care ne place include categoria 3) si bucatele mici din celelalte doua categorii.

Cred ca in vocabularul oamenilor ar mai exista un fel de mancare (sau sport!?), dar noi ii dam un cu totul alt nume: prada. Asta presupune ca pana in momentul in care ajunge in gura noastra, mancarea trebuie sa fie sprintena si vie.
Aici avem :
- Ramele (viermii de pamant) – de fapt acestea sunt cadoul nostru pentru stapana, ca sa isi faca o idee despre mancarea pe care ne-o serveste de obicei
- Pasarile – indiferent de culoare, marime si ton vocal. Prinderea lor ridica vanatoarea la nivel de arta.
- Soriceii – sunt de fapt niste animale mitice despre care ni s-a povestit ca ar fi trait in vremuri imemoriale, desi unele pisici vagaboande pretind ca ar mai fi vazut cate unul de curand (cred ca s-ar putea echivala cu legenda inorogilor).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu